Publicam.ro – Servicii de promovare prin advertoriale

Va oferim o gama larga de servicii de promovare prin advertoriale.

Ce sunt advertorialele?
Sunt articole in format text (care pot contine optional imagini, videoclipuri si tabele de continut) al caror subiect este afacerea/site-ul sau domeniul de activitate al clientului. Aceste advertoriale vor contine si o legatura catre site-ul clientului si vor avea ca scop primar construirea unui habitat de link-uri puternice, venite dintr-un continut unic si bogat, care va avea ca rezultat cresterea autoritatii site-ului clientului in motoarele de cautare.

Cine scrie advertorialele?
Majoritatea advertorialelor sunt scrie de catre content-writerii nostrii, dupa o discutie cu clientul si dupa ce se face analiza site-ului acestuia. Bineinteles, clientul are optiunea de a-si scrie propriile articole, daca asta se doreste.

Pe ce site-uri vor fi postate advertorialele?
Aceste articole vor fi postate pe site-uri care fac parte din reteaua noastra de promovare, care contin multe site-uri proprii, dar si site-uri ale partenerilor publicam.ro. Reteaua noastra depaseste numarul de 200 de site-uri. Toate site-urile sunt curate, cu o reputatie buna in motoarele de cautare si in bazele de date de spam. Site-urile au o autoritate buna in motoarele de cautare, care poate fi verificata in unelte precum Moz Backlink Checker sau Ahrefs Backlink Checker.

Cum ma asigur ca se face inscrierea?
La sfarsitul fiecarei luni, inainte de emiterea facturii, clientul va primi un raport cu toate site-urile pe care s-au inscris articolele, autoritatea acestora si link catre articolul publicat pe website.

Care este cantitatea recomandata de advertoriale?
Pentru a vedea efecte pe termen lung noi recomandam folosirea serviciului nostru pe termen lung, din cauza ca competita va lucra in continuu la propria promovare, trebuie si clientul nostru sa isi construiasca reputatia permanent in motoarele de cautare.
Totusi pentru a va convinge de calitatea serviciului nostru va recomandam un pachet de cel putin 10 advertoriale pe luna, timp de cel putin 3 luni.